Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Desk Alarm Clock
LED Candles In Four Magic Colours
Camera Lens Mug
XO Shot Glasses
Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Cake Pops & Cupcakes Maker
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΤΑ FRUIT POUFFES ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ !

ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΤΑ FRUIT POUFFES ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ !
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Fruit Pouffes [ID:6975]
Επιλέξτε προϊόν
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Τα φρούτα είναι άκρως ωφέλιμα για την υγεία και δεν πρέπει να λείπουν από καμία διατροφή ή δίαιτα. Υπάρχουν ωστόσο και κάποια φρούτα που δεν είναι φαγώσιμα, όπως τα Fruit Pouffes που σας παρουσιάζουμε!

Αλήθεια αν είχατε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια συνηθισμένη ξύλινη καρέκλα κήπου και σε ένα πουφ που μοιάζει με γιγάντιο ακτινίδιο, εξίσου ζουμερό στην εμφάνιση με το φρούτο, θα βρισκόσαστε σε δίλημμα;  Κάτι μας λέει οτι θα καταλήγατε στην επιλογή του φρούτου !

Θα αναρωτιέστε φυσικά πέρα από το design του καθίσματος ποιο άλλο είναι το ατού της "φρουτένιας επιλογής". 

Πρώτα από όλα αν θέλετε το σπίτι σας να διατηρήσει την αύρα του καλοκαιριού, δεν έχετε παρά να εγκαταστήσετε εκεί κάτι που παραπέμπει στην ανεμελιά, τη νοστιμιά και τις γεύσεις της εν λόγω εποχής, όπως ακριβώς τα φρούτα που απεικονίζονται στην επιφάνειά τους.  Ένα είναι σίγουρο πως η παρουσία τους και μόνο στο χώρο σας είναι ικανή να σας φτιάξει την διάθεση, ενώ θα αποτελέσουν το σημείο αναφοράς για εσάς αλλά και για τους καλεσμένους σας.

Ωστόσο μην ξεγελιέστε. Τα Fruit Pouffes δεν αποτελούν απλά κάποια στυλιστική παρέμβαση, αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τις στιγμές που θέλετε να χαλαρώσετε μόνοι σας ή με φίλους. Θα τα χρησιμοποιήσετε ως άνετα καθίσματα pouffes, τόσο σε εξωτερικούς χώρους όπως στην βεράντα και στον κηπό, όσο και σε εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, αλλά και ως στήριγμα για τα πόδια σας όσο χαλαρώνετε.

   

Και φυσικά όχι μόνο για το σπίτι σας! Μπορείτε να τα μεταφέρετε οπουδήποτε αλλού: στην εκδρομή, το πάρκο, την παραλία, ακόμη και στο σπίτι κάποιου άλλου φίλου.

Άλλωστε είναι ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, αφού τα Fruit Pouffes είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο υλικό, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγρασία. Εξυπακούεται ότι το εξωτερικό τους κάλλυμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο ρούχων.

Και αν πρόκειται να τα αποσύρετε προσωρινά – σε αντίθεση με τα έπιπλα κήπου – απλά ξεφουσκώνεται το εσωτερικό τους, τα διπλώνετε και τα φυλάτε ακόμα και σε ένα ντουλάπι. Ο μόνος σας δισταγμός θα έχει να κάνει μόνο με το ποια "ποικιλία" θα διαλέξετε: ακτινίδιο, καρπούζι ή πεπόνι, αν και το πιθανότερο είναι να τα πάρετε όλα.

Χαρακτηριστικά

  • Χαλαρώστε σε ένα από τα ζουμερά Fruit Pouffes. 
  • Επιλέξτε ανάμεσα στο καρπούζι, το πεπόνι και το ακτινίδιο.
  • Μπορείτε εύκολα να φουσκώσετε το εσωτερικό και να το σκεπάσετε με το κάλυμμα που απεικονίζει κάποιο από τα τρία φρούτα.
  • Είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο υλικό, που πλένεται στο πλυντήριο. 
  • Το μέγιστο βάρος που αντέχουν είναι τα 100 kg.
  • Είναι ιδανικά για χρήση στον κήπο, για πικ νικ στο πάρκο ή την εκδρομή στην παραλία.
  • Διατίθενται σε κομψή συσκευασία δώρου. 
  • Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται τρόμπα. Φουσκώνει εύκολα με το στόμα.
  • Διαστάσεις 32.5cm (Ύψος) x 58cm (Διάμετρος).

 

 

 

 

 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----