Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Camera Lens Mug
Yeti Lap Warmer
Heat Changing Love Mug
LED Candles In Four Magic Colours
Pizza Oven and Multi Grill
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Desk Alarm Clock
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > Cool Kitchen

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΦΤΕΡΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ROTARY PEELER!

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΦΤΕΡΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ROTARY PEELER!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Joseph Joseph Rotary Peeler [ID:6339]
Επιλέξτε προϊόν
Διαθέσιμο Τιμή: 11,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Τα μαχαίρια δεν είναι πια στη μόδα. Όλοι οι masters της κουζίνας συνειδητοποιούν αργά ή γρήγορα πως όταν πρόκειται για ξεφλούδισμα, οι αποφλοιωτές, τα εξειδικευμένα αυτά εργαλεία, κάνουν τη δουλειά καλύτερα. Μη συμβιβαστείτε όμως  με τίποτα λιγότερο από την πιο επιδέξια λεπίδα όταν σκοπεύετε να αφαιρέσετε τη σάρκα από λαχανικά και φρούτα. Και αντί για μία, σας έχουμε τρεις ολόκληρες λεπίδες και μάλιστα ενωμένες σε μία έξυπνη, μικρή συσκευή, που θα γίνει περιζήτητη! Γνωρίστε, λοιπόν, το καταπληκτικό Joseph Joseph Rotary Peeler!

Ο καινοτομικός αυτός αποφλοιωτής θα αναβαθμίσει αισθητά τον εξοπλισμό σε κάθε κουζίνα, τόσο με το μοναδικό του στιλ, όσο και με την εξαιρετική του χρησιμότητα. Βλέπετε, αντί για μία λεπίδα, το πρωτοποριακό Joseph Joseph Rotary Peeler διαθέτει τρεις, οι οποίες μάλιστα εναλλάσσονται μεταξύ τους με το σύστημα της περιστροφής! Οι τρεις διαφορετικές λεπίδες περιέχονται σε μία ενιαία κυκλική θήκη, που μοιάζει με τροχό και έχει κατασκευαστεί από ανθεκτικό πλαστικό. Περιστρέφοντας τον κεντρικό μεταλλικό άξονα, ελευθερώνετε όποια από τις 3 χρειάζεστε κάθε φορά: κλασική, οδοντωτή ή julienne, όλες οι εξίσου κοφτερές και επιδέξιες αυτές λεπίδες είναι στις δικές σας υπηρεσίες!

      

Έτσι, με τη βοήθεια του έξυπνου αυτού εργαλείου, κάθε φορά που επιθυμείτε να ξεφλουδίσετε οποιοδήποτε λαχανικό ή φρούτο θα εξοικονομείτε στον εαυτό σας τεράστιο χρόνο και κόπο, αφού οι λεπίδες του Joseph Joseph Rotary Peeler αφαιρούν ακόμα και την πιο σκληρή φλούδα ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά από τα μαχαίρια και μάλιστα χωρίς καμία ουσιώδη απώλεια! Κόβουν δηλαδή μόνο τη σάρκα και τίποτα από τα πολύτιμα φαγώσιμα τμήματα!

  

Ο πολλαπλός αυτός αποφλοιωτής διατίθεται μάλιστα σε πράσινο, ροζ και γκρι, ώστε να διαλέξετε όποιο από τα 3 διαφορετικά χρώματα ταιριάζει με τα δικά σας γούστα! Επίσης, το καταπληκτικό Joseph Joseph Rotary Peeler αποσυναρμολογείται όταν πρόκειται να αφαιρέσετε τα υπολείμματα των φλουδών, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων.

Εξοπλίστε, λοιπόν, έξυπνα την κουζίνα σας και αφήστε τον απίθανο αποφλοιωτή με την τριπλή δύναμη, Joseph Joseph Rotary Peeler να αναλάβει τα ξεφλουδίσματά σας!

Χαρακτηριστικά

  • Τρεις λεπίδες μαζί σε μία καινοτομική συσκευή! 
  • Οι τρεις διαφορετικές λεπίδες (κλασική, οδοντωτή και julienne) εναλλάσσονται μεταξύ τους με το σύστημα της περιστροφής!
  • Περιέχονται σε μία διάφανη, κυκλική θήκη που έχει κατασκευαστεί από ανθεκτικό πλαστικό. 
  • Περιστρέφοντας τον κεντρικό μεταλλικό άξονα, ελευθερώνετε όποια από τις 3 χρειάζεστε κάθε φορά.
  • Ο πολλαπλός αυτός αποφλοιωτής περιέχει επίσης ένα εργαλείο που αφαιρεί τα "μάτια" (εξωτερικές ρίζες) από τις πατάτες.
  • Διαστάσεις: 8 x 10 x 2 εκ. 
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
Σχετικά προϊόντα
Η  ΖΟΥΜΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ VACU VIN PINEAPPLE SLICER
  Vacu Vin Pineapple Slicer 14,99 €  
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----