Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

XO Shot Glasses
LED Candles In Four Magic Colours
Cake Pops & Cupcakes Maker
Yeti Lap Warmer
LED Desk Alarm Clock
Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > Cool Kitchen

ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ .... ΓΕΥΣΗ!

ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ .... ΓΕΥΣΗ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Romantic Baking Set [ID:6271]
Διαθέσιμο Τιμή: 19,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Θα μπορούσαμε να φτάσουμε πολύ μακριά προκειμένου να εντυπωσιάσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ευτυχώς για εσάς, αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να πάτε παραπέρα από την κουζίνα, αφού εκεί θα στηθεί η επιχείρηση «ρομαντικά γλυκά»! Δε χρειάζεστε δηλαδή τίποτα περισσότερο από το Romantic Baking Set κι ένα φούρνο για να δείξετε στο άλλο σας μισό πόσο γλυκά σας κάνει να νιώθετε με τα υπέροχα γλυκίσματα που θα του φτιάξετε!

Ξεχάστε, λοιπόν, τα μαγαζιά και τα συνηθισμένα δώρα και χαράξτε πορεία για την κουζίνα! Το υπερπλήρες σετ αποπλάνησης μέσω της γεύσης, Romantic Baking Set, περιέχει φόρμα σιλικόνης με 8 υποδοχές σε σχήμα καρδιάς, χαρτιά ψησίματος για cupcakes με καρδούλες, κουπ πατ τριών μεγεθών για να φτιάχνετε μπισκότα με σχήμα την καρδιά και μία αγαπησιάρικη σπάτουλα με καρδιές φυσικά, ό,τι χρειάζεστε δηλαδή για να κάνετε την πιο γλυκιά εντύπωση!

Με τη βοήθεια του Romantic Baking Set μπορείτε να φτιάξετε κεκάκια, ζελέ, ή παγωτά με την ειδική φόρμα, μικρές, μεσαίες ή τεράστιες καρδιές- μπισκότα και υπέροχα cupcakes, για να τα προσφέρετε στον αγαπημένο σας από την καρδιά σας! Είναι βέβαιο πως έτσι θα κλέψετε τη δική του, αφού θα έχετε εντυπωσιάσει πρώτα τον ουρανίσκο του!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα απίθανο σετ για την κουζίνα που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τα πιο ρομαντικά γλυκίσματα και να του/ της κλέψετε την καρδιά! 
  • Το σετ περιέχει: 1 φόρμα ψησίματος από σιλικόνη με 8 υποδοχές σε σχήμα καρδιάς, 72 χαρτιά ψησίματος για cupcakes με καρδούλες, 3 κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος και μία σπάτουλα.
  • Διαστάσεις φόρμας: 30 x 18 x 4 εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----