Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Pizza Oven and Multi Grill
Camera Lens Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Desk Alarm Clock
Heat Changing Love Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > music & dj stuff > speakers

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΆΠΟ ΤΟ SONPRE ROCKPOD BLUETOOTH SPEAKER!

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΆΠΟ ΤΟ SONPRE ROCKPOD BLUETOOTH SPEAKER!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Sonpre RockPod Bluetooth Speaker [ID:6186]
Διαθέσιμο Τιμή: 34,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Αν είστε από εκείνους που δεν μπορούν να κάτσουν σε μια μεριά και μετακινούνται συνέχεια, τότε όλα σας τα gadgets θα πρέπει να είναι φορητά. Όσον αφορά, λοιπόν, τη μουσική, το απίθανο ηχείο Sonpre RockPod Bluetooth Speaker αποτελεί την ιδανική σας επιλογή! Μπορεί να μη σας γεμίζει το μάτι καθότι είναι μια σταλιά συσκευούλα, όμως οι εκπληκτικές του επιδόσεις κάνουν τη διαφορά! Με τέτοιο μεγαλειώδη ήχο που παράγει αυτό το μικροσκοπικό ηχείο, κυριολεκτικά δε θα πιστεύετε στα... αυτιά σας!

Το καταπληκτικό αυτό ηχείο τσέπης είναι πραγματικά μοναδικό στην κατηγορία του, αφού χάρη στην ειδική πατέντα του, επεκτείνεται και παράγει τέτοια ποιότητα ήχου που μέχρι στιγμής ήταν αδύνατη για ένα gadget στο μέγεθός του! Και όμως, το θαυματουργό Sonpre RockPod Bluetooth Speaker καταφέρνει με ευκολία να ξεχωρίσει και την πιο σπάνια μουσική εμπειρία να σας χαρίσει!

Για να απολαύσετε, λοιπόν, την αγαπημένη σας μουσική στην εκπληκτική ποιότητα που μόνο το Sonpre RockPod Bluetooth Speaker μπορεί να σας προσφέρει σε αυτά τα μεγέθη, συνδέστε το ασύρματα με μια Bluetooth συσκευή (MP3 player, κινητό τηλέφωνο, laptop κ.ά.), τραβήξτε προς τα πάνω τον επαναστατικό, επεικτεινόμενό του αντηχητή και αφήστε τον ήχο του να σας συνεπάρει! Αυξάνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο το μέγεθός του, το μοναδικό RockPod εξασφαλίζει υψηλότερης πιστότητας ήχο, αλλά και εξαιρετικό μπάσο. Δε θα χορταίνετε αυτό τον ήχο!

Πάρτε, λοιπόν, παντού μαζί σας το απόλυτα φορητό αυτό ηχείο: στο σπίτι, στο γραφείο, στην εκδρομή και αφήστε το να επενδύσει κάθε σας στιγμή με μουσική όπως μόνο εκείνο ξέρει και τα αυτιά σας να κακομάθει! Αφήστε που χάρη στο μικρό, σφαιρικό του σχήμα που θυμίζει hamburger διαθέτει και εξίσου ελκυστική εμφάνιση, ενώ χωρά με ευκολία σε μια τσέπη ή στην τσάντα, για να το έχετε μαζί σας πάντα! Και όταν του τελειώσει η μπαταρία, απλά συνδέστε το απίθανο Sonpre RockPod Bluetooth Speaker σε μια θύρα USB στον υπολογιστή και... εγένετο φόρτιση!

Για κρυστάλλινο, φορητό ήχο που ροκάρει, το ασύρματο ηχείο τσέπης, Sonpre RockPod Bluetooth Speaker, θα γίνει το καλύτερο ταίρι για κάθε Bluetooth συσκευή!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα μικροσκοπικό, ασύρματο ηχείο που παράγει όμως μεγαλειώδη ήχο!
  • Συνδέεται με όλες τις Bluetooth συσκευές, ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις! 
  • Είναι συμβατό με MP3, MP4, PC, Laptop, PDA, NDS, PSP, PC, MID, iPhone, κινητά τηλέφωνα και άλλες Bluetooth συσκευές! 
  • Διαθέτει πατενταρισμένο επεκτεινόμενο αντηχητή για εκπληκτική απόδοση στο μπάσο!
  • Χάρη στο μικρό, σφαιρικό του σχήμα που θυμίζει hamburger διαθέτει μια ιδιαίτερα ελκυστική εμφάνιση, αλλά και ήχο υψηλής πιστότητας!
  • Λειτουργεί με μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, που φορτίζει στη θύρα USB του υπολογιστή και διαθέτει πολλαπλή προστασία κυκλώματος. 
  • Διαστάσεις: 6.9 x 4.2 εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.

Τεχνικές Προδιαγραφές

 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----