Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Heat Changing Love Mug
Camera Lens Mug
Pizza Oven and Multi Grill
LED Candles In Four Magic Colours
LED Desk Alarm Clock
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Cake Pops & Cupcakes Maker
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ AMERICAN POP CORN MAKER!

ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ AMERICAN POP CORN MAKER!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
American Popcorn Maker [ID:6141]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Μπορεί να διαφωνείτε με την παρέα ως προς την επιλογή της ταινίας, αλλά όσον αφορά τα σνακς είστε όλοι σύμφωνοι: τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με το κλασικό και αγαπημένο σε όλους ποπ κορν! Αφήστε, λοιπόν, την απίθανη και στιλάτη συσκευή American Popcorn Maker να σας ετοιμάσει το δημοφιλές αυτό καλαμπόκι στη στιγμή, ώστε να μην καθυστερήσετε καθόλου στο ραντεβού σας με την απόλαυση και χαρείτε τη ζωή, παρέα με την πιο λαχταριστή γεύση!

Ας είμαστε ειλικρινείς, έχετε αγαπήσει το καλαμπόκι σε αυτή του τη μορφή, όχι απλά για την δελεαστική του γεύση, αλλά και για το γενονός πως τη σιλουέτα σας προσέχει! Και είναι αλήθεια πως το ποπ κορν, παρόλο που έχει εφευρεθεί στην Αμερική, είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό σνακ, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες, που δεν περιέχει μάλιστα καθόλου ζάχαρη ή αλάτι, εκτός αν προσθέσετε εσείς μετά για τη γεύση!

Απολαύστε, λοιπόν, μία από τις παλιότερες εφευρέσεις και την πιο υγιεινή ίσως απόλαυση που έχει προσφέρει η Αμερική στον πλανήτη με την απίθανη αυτή συσκευή, που φτιάχνει ποπ κορν στη στιγμή! Το ρετρό στην εμφάνιση American Popcorn Maker, που παραπέμπει στην δεκαετία του 50, θα σας έχει έτοιμα άφθονα και αχνιστά καλαμπόκια σε τρία μόλις λεπτά - αυτό θα πει ταχύτητα! Να λοιπόν και μια συσκευή με κατανόηση! Αφήστε που είναι και πανεύκολη στη χρήση: απλά τοποθετείτε την κατάλληλη ποσότητα από σπόρους καλαμποκιού στην υποδοχή, χρησιμοποιώντας το ειδικό κυπελλάκι για τη μέτρηση και σε ελάχιστο χρόνο το αγαπημένο σας σνακ θα είναι ήδη έτοιμο!

Απολαύστε το ζεστό, μόνοι σας ή με παρέα, παρακολουθώντας μια καλή ταινία ή έναν αγώνα με αγωνία ή εναλλακτικά ως ιδανικό συνοδευτικό για ποτά! Το ποπ κορν γενικά ταιριάζει σε κάθε περίσταση που απαιτεί μια ξεχωριστή γεύση και ας είναι καλά η στιλάτη αυτή συσκευή, που εκτός από γευστικά θα αναδείξει και αισθητικά κάθε κουζίνα, και μπορούμε να το έχουμε έτοιμο σε δευτερόλεπτα και χωρίς να κάνουμε τίποτα!

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε βέβαια, είναι να ρίξουμε λίγη ζάχαρη, καραμέλα, πάπρικα ή αλάτι κατά βούληση, για έξτρα γεύση και απόλαυση! Το American Pop Corn Maker ετοιμάζει δηλαδή τα καλαμπόκια κι εσείς απλά βάλτε φαντασία..!

Χαρακτηριστικά

  • Μία στιλάτη, ρετρό συσκευή που παρασκευάζει λαχταριστό ποπ κορν στη στιγμή!
  • Εμφανισιακά, παραπέμπει στη δεκαετία του 50 και ταιριάζει σε κάθε κουζίνα, την οποία και αναδεικνύει αισθητικά!
  • Σε 3 μόλις λεπτά έχει κιόλας ετοιμάσει 1,5 λίτρο από αχνιστά καλαμπόκια, το πιο δημοφιλές αλλά και θρεπτικό σνακ που έχει εφευρεθεί στην Αμερική!
  • Λειτουργεί στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Ισχύς 1000W.
  • Διαστάσεις
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
Σχετικά προϊόντα
ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ QUICK MINI CUPCAKE MAKER, ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΧΝΙΣΤΑ CUPCAKES ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ!
  Quick Mini Cupcake Maker 29,99 €  
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----