Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

XO Shot Glasses
LED Desk Alarm Clock
LED Candles In Four Magic Colours
Cake Pops & Cupcakes Maker
Yeti Lap Warmer
Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Camera Lens Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > Cool Kitchen

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΣΑΣ..!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΣΑΣ..!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Phone App Magnets [ID:5522]
Διαθέσιμο Τιμή: 14,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Παρόλο που δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, είστε εξαιρετικά εθισμένοι με το καινούριο σας iPhone. Τι κι αν το έχετε αγοράσει εδώ και αρκετούς μήνες, κάθε μέρα μαζί του σας φαίνεται σαν την πρώτη! Μερικές φορές μάλιστα πιάνετε τον εαυτό σας να του μιλάει σαν να ήταν άνθρωπος – τόσο ενθουσιασμένοι είστε με το κινητό σας και φυσικά θέλετε για αυτό το καλύτερο! Εξίσου όμως σάς ενθουσιάζει οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό, είτε πρόκειται για μία απλή συζήτηση είτε για ένα καταπληκτικό αξεσουάρ, σαν τα πολύχρωμα Phone App Magnets!

Ένα σετ από 18 ολόκληρα μαγνητάκια που θυμίζουν τις εφαρμογές του αγαπημένου σας iPhone είναι το ιδανικό gadget που θα ολοκληρώσει επάξια τη συλλογή σας! Δώστε τους, λοιπόν, μια θέση στην πόρτα του ψυγείου σας ή σε οποιαδήποτε άλλη μαγνητική επιφάνεια, για να διακοσμήσετε το χώρο σας με στιλ και άποψη, εμπνευσμένα από την τεχνολογία του κινητού σας τηλεφώνου! Γιατί αν είστε εθισμένοι με τις διάφορες εφαρμογές του παντοδύναμου iPhone σας, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείτε και με αυτά τα μοναδικά, μικρά μαγνητάκια που τις αναπαριστούν!

    

Η καταπληκτική συλλογή των Phone App Magnets περιέχει όλες τις κλασικές και μη εφαρμογές που θα βρείτε στο αγαπημένο σας iPhone, περιλαμβάνοντας τον καιρό, την κάμερα, την ημερομηνία, την ώρα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κομπιουτεράκι και πολλές άλλες!

Οργανώστε τες, λοιπόν, με τη διάταξη που εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού σας ή με όποια σειρά εξυπηρετεί το γούστο και τη διάθεσή σας και καμαρώστε το πιο πρωτότυπο αξεσουάρ που κάθε κάτοχος ή απλά θαυμαστής  iPhone θα ζήλευε!

Επιπλέον, οι ισχυροί μαγνήτες θα σας βοηθήσουν να στερεώσετε με σταθερότητα σημειώσεις, καρτ ποστάλ, φωτογραφίες, αποδείξεις, λογαριασμούς και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε να έχετε μπροστά σας σε πρώτη ζήτηση και πάντα με στιλ!

    

Μην απορήσετε, λοιπόν, αν εκτός από τα διάφορα έγγραφα, τα Phone App Magnets μαγνητίσουν και όλα τα βλέμματα!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα πολύχρωμο σετ από 18 απίθανα μαγνητάκια, που απεικονίζουν εφαρμογές κινητού τηλεφώνου! Η τεχνολογία στην πόρτα του ψυγείου σας! 
  • Περιέχουν όλες τις κλασικές και μη εφαρμογές που θα βρείτε στο αγαπημένο σας iPhone, περιλαμβάνοντας τον καιρό, την κάμερα, την ημερομηνία, την ώρα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κομπιουτεράκι και πολλά άλλα. 
  • Τακτοποιήστε τα με τη σειρά που εμφανίζονται στην οθόνη του τηλεφώνου σας ή απλώστε τα ανέμελα στην πόρτα του ψυγείου σας!
  • Διαθέτουν ισχυρούς μαγνήτες που σας βοηθούν να στερεώσετε σημειώσεις ή απλά να διακοσμήσετε οποιαδήποτε μαγνητική επιφάνεια! 
  • Κατάλληλα για ηλικίες 8+.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
  • Διαστάσεις: 2 x 2 x 0.4 εκ. (το καθένα).
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----