Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Yeti Lap Warmer
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Desk Alarm Clock
XO Shot Glasses
Pizza Oven and Multi Grill
Camera Lens Mug
LED Candles In Four Magic Colours
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ 60's!

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ 60's!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Tealight Lava Lamps [ID:5426]
Επιλέξτε προϊόν
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Αν το σπίτι σας ήταν μια τούρτα, τότε το Tealight Lava Lamp θα ήταν το κερασάκι. Αν το σπίτι σας ήταν μια πρόταση τότε το Tealight Lava Lamp θα ήταν το θαυμαστικό. Αν το σπίτι σας ήταν ένας πίνακας, τότε το Tealight Lava Lamp θα ήταν το χρώμα!

Πώς αλλιώς να σας δώσουμε πια να καταλάβετε ότι το σπίτι σας δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο από τη στιγμή που θα δει το φως του Tealight Lava Lamp; Γιατί, πολύ απλά θα ξεχωρίσει!

Το μοναδικό αυτό φωτιστικό-στολίδι είναι σίγουρο ότι με την πρώτη ματιά θα σας κλέψει την καρδιά! Ειδικά αν είστε από εκείνους που θα έκαναν τα πάντα (όχι, τα παντελόνια-καμπάνες έχουν φύγει πια οριστικά από τη μόδα) προκειμένου να αναβιώσουν τη φινέτσα της δεκαετίας των 60’s, τότε είναι γραφτό να το φέρετε σπίτι σας!

Να ξεκαθαρίσουμε μία ακόμα φορά ότι δε μιλάμε για ένα κοινό Lava Lamp φωτιστικό. Πρώτον, γιατί το Tealight Lava Lamp αγνοεί επιδεικτικά τον ηλεκτρισμό. Βλέπετε, αν και η ιδέα για την κατασκευή του χρονολογείται αρκετές δεκαετίες πριν, η σύγχρονή του εκδοχή είναι απόλυτα προσανατολισμένη προς τις οικολογικές απαιτήσεις της εποχής μας, οπότε και λειτουργεί απλά με ένα μικρό κεράκι ρεσό. Αυτό και μόνο αυτό του είναι αρκετό για να προσφέρει το χρωματιστό του μεγαλείο, με το νωχελικό κερί που κυλά αργά και θεαματικά στο εσωτερικό του για 3 ολόκληρες ώρες!

Επιπλέον, ο πρωτότυπος σχεδιασμός του δεν είναι καθόλου τυχαίος. Ο επιβλητικός, μεταλλικός πύραυλος από χρώμιο παραπέμπει στον εορτασμό της 40ής επετείου από την πρώτη φορά που ανθρώπινο πόδι πάτησε στη σελήνη. Τι πιο cool από αυτό;

Σε ροζ ή μπλε, εμπιστευτείτε λοιπόν το γούστο σας, βρείτε μια περίοπτη θέση στο σπίτι σας για το Tealight Lava Lamp και αφήστε το να σας ταξιδέψει μαγικά στα φωτεινά του μυστικά..!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα ατμοσφαιρικό φωτιστικό τύπου Lava Lamp, που ενεργοποιείται με τη φλόγα ενός ρεσό και φέρνει τη μόδα των 60’s ξανά στο προσκήνιο! 
  • Το απόλυτο αξεσουάρ για να προσθέσετε μια ισχυρή δόση retro chic στιλ στο σπίτι σας! 
  • Το σχήμα του Tealight Lava Lamp έχει σχεδιαστεί ώστε να θυμίζει πύραυλο, προς τιμήν της 40ής επετείου της προσγείωσης του ανθρώπου στο φεγγάρι.  
  • Σε αντίθεση με τα κοινά Lava Lamp φωτιστικά, αυτό εδώ δεν απαιτεί ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσει, αλλά προσφέρει το υπερθέαμά του οικολογικά, με τη φλόγα ενός μικρού κεριού.  
  • Με ένα και μόνο κεράκι ρεσό, το Tealight Lava Lamp μπορεί να φωτίζει ατμοσφαιρικά το χώρο σας μέχρι και για 3 ώρες συνεχόμενα.  
  • Το χρωματιστό υγρό κερί, που ρέει θεαματικά στο εσωτερικό του φωτιστικού και θυμίζει ηφαιστειακή λάβα, διατίθεται σε μπλε ή ροζ απόχρωση.
  • Κατάλληλο για ηλικίες 12+.  
  • Διαστάσεις: 24 (ύψος)  x 7 εκ. (διάμετρος, κατά προσέγγιση)
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----