Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Pizza Oven and Multi Grill
Yeti Lap Warmer
Cake Pops & Cupcakes Maker
Camera Lens Mug
Heat Changing Love Mug
XO Shot Glasses
LED Candles In Four Magic Colours
LED Desk Alarm Clock
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Toys & Games > games & puzzles

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ ΜΕ ΤΟ THUNDERBOLT GUN!

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ ΜΕ ΤΟ THUNDERBOLT GUN!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Thunderbolt Gun [ID:5304]
Διαθέσιμο 19,99 € - 14,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Thunder, thunder, Thunderbolt Gun! Ακούγεται σαν απειλή, μα είναι μια μεγάλη υπόσχεση! Σας παρουσιάζουμε το όπλο που υπογράφει τις ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και καταργεί μια και καλή τη μονοτονία! Αυτό που το διαφοροποιεί βέβαια από όσα προηγούμενα παρόμοια παιχνίδια είχατε δει, είναι πως το πολύχρωμο Thunderbolt Gun ισοδυναμεί με σωστό υπερθέαμα, που θα σας κάνει να μετανιώσετε που …δεν το είχατε παραγγείλει νωρίτερα!!!

Το Thunderbolt Gun είναι ένα όπλο, σωστός κεραυνός, που εκτοξεύει τα βέλη του μακριά και παραδόξως δεν γκρεμίζει ό,τι ακουμπά! Είναι ιδιοφυές, γιατί εκμεταλλεύεται την πίεση του αέρα για να εκτοξεύσει τα βελάκια του. Είναι απόλυτα ακίνδυνο γιατί τα βελάκια αυτά είναι κατασκευασμένα από ασφαλές, αφρώδες υλικό. Είναι εντυπωσιακό, γιατί κάθε φορά που το οπλίζετε προς τα πίσω, χάρη στο μοναδικό του μηχανισμό, φαντασμαγορικά φώτα και ήχοι παράγονται, που οδηγούν τους μικρούς και μεγάλους κομάντο σε παραλήρημα! Είναι τελικά καλό, γιατί μετά από τόση εξάσκηση μαζί του, θα έχετε γίνει αστέρι στο στόχο!

Έχετε έτοιμα, λοιπόν, τα δέκα βελάκια του στον αυτό-περιστρεφόμενο κύλινδρο, σε περίπτωση που ένας πιθανός στόχος εμφανιστεί. Η γάτα της αδερφής σας, ο κολλητός σας, η κακόμοιρη γλάστρα της μαμάς σας, λίγη φαντασία να υπάρχει και πάντα προσοχή -δε στοχεύουμε ποτέ στα πρόσωπα και ειδικά στα μάτια- και η διασκέδαση είναι εγγυημένη! Όσο πιο πολύ το οπλίζετε, τόσο πιο γρήγορα θα εκτοξεύονται τα βελάκια του Thunderbolt Gun και όσοι περαστικοί, ας …προσέχουν!!!

Ακόμα και ο τοίχος του δωματίου μπορεί να συμμετέχει στο τρελό παιχνίδι σας, αφού τα μαλακά βελάκια του Thunderbolt Gun διαθέτουν βεντούζα στην άκρη τους και έχουν την ικανότητα να κολλούν σε λείες επιφάνειες. Αν ζωγραφίσετε, λοιπόν, ένα στρογγυλό στόχο στον τοίχο, θα έχετε φτιάξει το τέλειο εργαλείο εξάσκησης για να μάθετε να χτυπάτε διάνα, ακριβώς στο κέντρο ώστε σύντομα να είστε σε θέση να πετύχετε και το …καναρίνι της γιαγιάς σας!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα όπλο-υπερθέαμα, που ρίχνει 10 βελάκια (αφρού) με βεντούζες από τον κυκλικό, αυτο-περιστρεφόμενο κύλινδρό του, την ίδια στιγμή που παράγει ηχητικά και φωτεινά εφέ με κάθε τράβηγμα της σκανδάλης! 
  • Τα βελάκια (αφρού) εκτοξεύονται με την πίεση του αέρα.  
  • Δε χρειάζεται μπαταρίες για να δουλέψει, απλά οπλίστε το!
  • Απαιτεί μόνο 2 μπαταρίες τύπου ΑΑ, για να παράγει ήχους και φωτισμό. 
  • Πάντα να το χρησιμοποιείτε με προσοχή. Αποφύγετε να στοχεύετε κοντά σε πρόσωπα και ιδιαίτερα στα μάτια των άλλων.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου
  • Κατάλληλο για ηλικίες 6+
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----