Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Pizza Oven and Multi Grill
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Camera Lens Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Candles In Four Magic Colours
Heat Changing Love Mug
LED Desk Alarm Clock
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Toys & Games > Soft Toys

ΤΑ ΧΑΜΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΕΦΘΑΣΑΝ !!!

ΤΑ ΧΑΜΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΕΦΘΑΣΑΝ !!!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Madness Hamster [ID:5084]
Διαθέσιμο Τιμή: 9,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Ακόμα και τα πιο χαριτωμένα χαμστεράκια έχουν μια αλλόκοτη ιστορία να διηγηθούν – εκτός από το να έρθουν το βράδυ και να κλέψουν λίγο από τον εγκέφαλό σας!

Εάν τα παραπάνω σας φαίνονται ασυναρτησίες, είναι μάλλον επειδή τα τρισχαριτωμένα αυτά χαμστεράκια έφαγαν λίγο περισσότερο από το δικό μας μυαλό... Ίσως όμως να μη γνωρίζετε ποιός είναι ο Edward Monktoon.

Σίγουρα θα έχετε δει τα ζωγραφιστά ζωάκια που συνοδεύουν τις σκέψεις του, πάνω σε κούπες, κλειδοθήκες και μπλουζάκια, αλλά δε γνωρίζατε τη μυστήρια διάνοια που κρύβεται πίσω τους.

Έχοντας καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς συγγραφείς για παιδιά, και όχι μόνο, ο Τζάιλς Αντραί δημιούργησε μια σειρά από χαριτωμένα λούτρινα ζωάκια του Edward Monktoon, του οποίου τα αποφθέγματα με τα ζωάκια που τα συνοδεύουν, άλλοτε μακάβρια, άλλοτε τρυφερά, άλλοτε σαρκαστικά  αλλά συνήθως ένα μείγμα όλων των παραπάνω, σαρώνουν τη Μεγάλη Βρετανία.

Το Gadgetlife κατάφερε να φέρει κοντά σας τα χαμστεράκια της παραφροσύνης, με αντάλλαγμα αρκετό από το μυαλό του δοκιμαστή παιχνιδιών μας (δεν του είχε μείνει πολύ έτσι κι αλλιώς).

Τα απολαυστικά περίεργα αυτά πλασματάκια έρχονται μέσα στο δικό τους τσαντάκι, με τη δική τους αλλόκοτη ιστορία για να σας διηγηθούν! Επίσης, το τσαντάκι τους αντανακλά το χαρακτήρα τους, φέροντας ζωγραφιές και τις ασυνάρτητες σκέψεις του Έντουαρντ Μόνκτον.

Εάν λοιπόν δε φοβάστε για το τί είναι ικανά να κάνουν τα χαμστεράκια ενώ εσείς κοιμάστε, εάν βρίσκετε το ιδιότυπο χιούμορ του κ Μόνκτον του γούστου σας και αν έχετε μια ζεστή γωνία ελεύθερη στο δωμάτιό σας, βάλτε στη ζωή σας λίγη παραφροσύνη – πάντα με τις καλύτερες διαθέσεις!

Χαρακτηριστικά

  • Τα χαρακτηριστικά χαμστεράκια του Έντουαρντ Μόνκτον με τις περίεργες διαθέσεις έρχονται μέσα σε ειδικά τσαντάκια να σου πούνε την αλλόκοτη ιστορία τους!
  • Το τσαντάκι είναι διακοσμημένο με ζωγραφιές και φράσεις που αντανακλούν τις αφηρημένες σκέψεις του κ Μόνκτον
  • Οι ‘σκέψεις’ του βεβαίως είναι στα Αγγλικά (αλλιώς θα καταλήγατε με τις δικές μας πτωχές προσπάθειες ελεύθερης απόδοσης)
  • Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 5
  • Διαστάσεις: 16εκ x 10εκ x 6εκ


 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----