Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
LED Candles In Four Magic Colours
Camera Lens Mug
LED Desk Alarm Clock
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > DrinkStuff

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΣ, ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟ !

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΣ, ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟ !
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos video
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Chain Wine Bottle Holder [ID:4784]
Διαθέσιμο Τιμή: 19,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Ίσως να δοκίμασαν τους μεζέδες, να συζήτησαν για τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης στα επαγγέλματά τους, το σίγουρο όμως είναι ότι αποτέλεσαν την έμπνευση για το gadget που θα προκαλέσει τα επιφωνήματα θαυμασμού και περιέργειας των καλεσμένων σας στο επόμενο τραπέζι που θα οργανώσετε!

Καθώς λοιπόν θα εισέρχονται στην τραπεζαρία περιμένοντας τα θαύματα που παρασκεύασαν τα χεράκια σας, θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα παράδοξο φαινόμενο που καταργεί τους νόμους της φυσικής: το μπουκάλι του πανάκριβου κρασιού που έχετε επιλέξει για αυτή τη βραδιά δεν βρίσκεται πάνω στο τραπέζι αλλά πάνω από το τραπέζι, ο λαιμός του περασμένος από μια αλυσίδα της οποίας η μία άκρη καταλήγει στο τραπέζι, ενώ η άλλη κρέμεται από... το πουθενά!  

Ίσως ήταν πια καιρός να ανακαλύψουν ότι μεγαλώσατε σε κοινόβιο Ινδουιστών γιόγκι κάπου στη Γκόα, ή απλά να τους ενημερώσετε ότι πρόκειται για ψευδαίσθηση και ότι δεν κινδυνεύουν από σπασμένα γυαλιά και δύσκολους λεκέδες, όταν οτιδήποτε είναι αυτό που διατηρεί το μπουκάλι στον αέρα, εεμμμ, κουραστεί και το αφήσει.

       

Πρόκειται απλά για μια ψευδαίσθηση, το μπουκάλι είναι ασφαλές πάνω στη βάση-αλυσίδα του, στην ουσία στέκεται πάνω στο τραπέζι, και μετά από αυτή την εξήγηση, μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε τα σπιτικά εδέσματα, την καλή παρέα και, φυσικά, το κρασί σας!
 
Χαρακτηριστικά

  • Κάντε τους καλεσμένους σας να αναρωτιούνται πώς στο καλό στηρίζεται το μπουκάλι του εκλεκτού κρασιού σας, καθώς παραμένει... αλυσοδεμένο και μετέωρο!
  • Η βάση μοιάζει με βαριά μεταλλική αλυσίδα η οποία έχει περιστραφεί γύρω από το λαιμό του μπουκαλιού σας και ‘πέφτει’ στο τραπέζι σας
  • Η ψευδαίσθηση που δημιουργείται είναι αυτή ενός μετέωρου μπουκαλιού με μια αλυσίδα γύρω του
  • Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 18
  • Διαστάσεις: 20εκ x 6εκ
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----