Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Pizza Oven and Multi Grill
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Camera Lens Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Candles In Four Magic Colours
Heat Changing Love Mug
LED Desk Alarm Clock
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Gifts > Novelty Gifts

TA MOPPEL® ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!

TA MOPPEL®   ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
MOPPEL® [ID:4241]
Επιλέξτε προϊόν
Διαθέσιμο Τιμή: 14,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Μια σειρά από τέσσερα εξωγηινάκια ήρθε για να κατακτήσει τις καρδιές μας. Τα  τέσσερα φορητά φωτιστικά κατασκευάστηκαν για να συνδυάσουν ήχο και κίνηση. Και τα τέσσερα έχουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και λίγο διαφορετικό χαρακτήρα.

Συνδυάζουν όμως και κάτι κοινό: ότι μετατρέπονται από φωτιστικό διαβάσματος σε φωτιστικό γραφείου και σε ένα φωτιστικό παιχνίδι. Ο τρόπος σχεδιασμού και κατασκευής σας δίνει πλήρη αυτονομία στην κατεύθυνση του φωτός και στο παιχνίδι. Ο Star hopper και ο Mars hopper θα γίνουν κολλητοί σας! Οι βεντούζες που διαθέτουν στα άκρα τους επιβεβαιώνουν το παραπάνω. Ο Mars μάλιστα διαθέτει και μαγνήτες, για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία τοποθέτησης και καλύτερη ευστάθεια, κάνοντας μάλιστα εμφανέστερη την εξωγήινη καταγωγή του από τα 3 άκρα που διαθέτει.. Ο Star από την άλλη έχει να επιδείξει τεχνολογία οπτικών ινών. Και οι δύο φίλοι μπορούν να πάρουν ενέργεια από τον υπολογιστή σας, από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου, καθώς και από το κιτ μπαταρίας που κουβαλάνε ουτως ή άλλως μαζί τους.

    

Την παρέα συμπληρώνουν ο Moppelino και ο Dino. O Moppelino είναι κι αυτός τρίποδος και οι άκρες του είναι κατασκευασμένες με τρόπο που μπορεί να προσκολλάται σε παράθυρα και καθρέπτες. Ο Dino μας πληροφορεί για τη διατήρηση της ζωής των δεινοσαύρων στον πλανήτη του και το ατού του αφορά τη χρήση φωτιστικού για διάβασμα. Οι εξωγήινοι ήρθαν, μας κατέκτησαν και θα μείνουν.

Τα MOPPEL®  είναι μια ολοκαίνουργια σειρά προιόντων  που φέρουν τη σφραγίδα της LED Lenser® Optoelectronics. H σφραγίδα της LED-Lenser® εγγυάται κορυφαία αξιοπιστία η οποία προκύπτει από τα ανθεκτικά υλικά κατασκευής και την χρόνια ενασχόληση με την επιστήμη του φωτός. 

Χαρακτηριστικά

  • Φορητά φωτιστικά MOPPEL ® για χρήση γραφείου, διαβάσματος ή και παιχνιδιού
  • Διατίθονται σε 4 εκδοόσεις: Star Hopper, Mars Hopper, Moppelino και Dino Moppel. Ανάλογα με την έκδοση παρουσιάζουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
  • Όλα παίρνουν ρεύμα μέσω USB και οι Star και Mars Hopper επιπρόσθετα από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου και επιπλέον από Battery Kit που περιλαμβάνεται.
  • Ένα σετ μπαταριών εγγυάται τουλάχιστον 100 ώρες συνεχούς λειτουργίας.
  • Υψηλής ποιότητος LED που εγγυώνται διάρκεια ζωής τουλάχιστον 10000 ωρών
  • Κατασκευαστής LED Lenser® Optoelectronics
  • Σε κομψή συσκευασία δώρου 
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----