Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Pizza Oven and Multi Grill
Camera Lens Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Desk Alarm Clock
Heat Changing Love Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
 

Τα βραβεία “Gift of The Year Awards” αποτελούν θεσμό όχι μόνο στην Μεγάλη Βρετανία όπου και προέρχονται, αλλά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η ύπαρξη τους αριθμεί τα 27 χρόνια και θεωρούνται ως η κορυφαία επιβράβευση προϊόντων που χαρακτηρίζονται για τον σχεδιασμό τους, την ποιότητα αλλά και την πρωτοτυπία. Διοργανωτές των βραβείων είναι το Gift Association της Μεγ. Βρετανίας, οργανώσεις εμπορίου στον χώρο του δώρου αλλά και ειδών σπιτιού, καθώς επίσης και μεγάλες εταιρείες οργάνωσης πανευρωπαϊκών εμπορικών εκθέσεων στον τομέα του δώρου.

Ένα είναι σίγουρο ότι τα Gift Awards προσφέρουν την αναγνώριση της τελειότητας ενός προϊόντος σε αυτόν τον άκρως ανταγωνιστικό αλλά και πολύ σημαντικό κλάδο της βιομηχανίας του δώρου. Μια αναγνώριση που δίνει την ευκαιρία να αναδειχθούν τα καλύτερα σχεδιασμένα προϊόντα στον χώρο του δώρου, του σπιτιού αλλά ακόμη και των αξεσουάρ μόδας, ενώ εκτιμάται στο έπακρο συγχρόνως και από εμπόρους αλλά και από καταναλωτές.
  
Είναι γεγονός ότι η φύση της βιομηχανίας δώρου και ειδών σπιτιού αποτελεί ένα δυναμικό περιβάλλον αφού δέχεται συνεχείς επιρροές από την εξέλιξη της τεχνολογίας, την εύρεση νέων υλικών, τις τάσεις της μόδας αλλά γιατί όχι και από την κουλτούρα του κοινού που απευθύνεται. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι κατηγορίες των βραβείων επεκτείνονται συνεχώς, ο αριθμός των υποψηφίων είναι τεράστιος, ενώ η ποιότητα των προϊόντων αγγίζει την τελειότητα. Παρουσίαση, ευρηματικότητα, ποιότητα κλπ. αποτελούν μερικά από τα κριτήρια για τους νικητές. Σίγουρα η δουλειά των κριτών που αποτελούνται από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου της βιομηχανίας και δημοσιογραφίας, δεν είναι καθόλου εύκολη.

Το gadgetlife.gr μια πραγματικά Ευρωπαϊκή εταιρεία, βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στον αχανή χώρο του δώρου. Τα Gift Awards αποτελούν για εμάς ένα σημείο αναφοράς και φυσικά νοιώθουμε πανευτυχείς όταν τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι νικητές τέτοιων βραβείων.

Με εκτίμηση

www.gadgetlife.gr
Product Management


 

              

 


 
    
    
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----